Matikkakeitto

Kuullota juurekset ja sipuli kattilassa.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä, muskotilla, inkiväärillä, currylla ja laakerinlehdillä.

Lisää vesi.

Keitä keittoa 10-15 minuuttia.

Lisää kala ja kerma sekä loraus sitruunamehua.

Jatka keittämistä kunnes kala on kypsää ja juurekset sopivan pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5.3g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Made 4.2g2.9kcal0.7g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton0.6g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g29kcal2g2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko27g14kcal1g1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.5g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g52kcal3.7g3.7g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108293