Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1g8.4kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kinkkusuikale Pirkka7g7.3kcal1.3g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g76kcal6.4g0.2g5.6g0g
Valittu annoskoko28g38kcal3.2g0.1g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal1.6g0.1g1.4g0g
Arvot/100g100g138kcal11.6g0.4g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153458