Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 7.9g13kcal1.3g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g13g4.4kcal0.2g0.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g82kcal3.8g2g6.8g0.8g
Valittu annoskoko28g41kcal1.9g1g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal1g0.5g1.7g0.2g
Arvot/100g100g149kcal6.9g3.6g12.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481