Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g11g14kcal2.3g0g0.5g0g
Sipulikuutiot Apetit4.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.2g4.3kcal0g1.1g0g0g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)2.7g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g48kcal5.2g3.2g1.4g0g
Valittu annoskoko27g24kcal2.6g1.6g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal1.3g0.8g0.4g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.8g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110