Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Kuohukerma (Ingman)9g31kcal0.2g0.3g3.2g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto4.5g13kcal0.9g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.4g2kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 0g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g147kcal6.6g0.6g13g0g
Valittu annoskoko27g74kcal3.3g0.3g6.5g0g
Annoskoko puolitettuna14g37kcal1.7g0.2g3.3g0g
Arvot/100g100g270kcal12.1g1.1g23.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296