Kasvispasta

1. Kuori ja lohko sipuli.

Hienonna valkosipulinkynnet.

Leikkaa kesäkurpitsa, munakoiso ja paprika kuutioiksi.

2. Levitä kasvikset uunipellille.

Mausta oreganolla, kasvisöljylllä ja viinietikalla.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Keitä pasta.

4. Halkaise kirsikkatomaatit ja sekoita ne kasvisten joukkoon.

Kypsennä uunissa vielä viitisen minuutia.

5. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 6.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Munakoiso 5.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen4.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g28kcal0.4g4.6g0.2g1.2g
Valittu annoskoko27g14kcal0.2g2.3g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.1g1.2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g51kcal0.7g8.4g0.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172210