Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali9g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli kuivattu 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.3g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g31kcal2.8g1.6g1.2g1.2g
Valittu annoskoko28g16kcal1.4g0.8g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.7g0.4g0.3g0.3g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987