Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 13g15kcal2.2g0g0.7g0g
Sipuli 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 5.9g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g123kcal5.4g2g10.4g0.2g
Valittu annoskoko28g62kcal2.7g1g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g31kcal1.4g0.5g2.6g0.1g
Arvot/100g100g223kcal9.8g3.6g18.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095