Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Sokeri 5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)4.1g2.3kcal0.4g0.2g0g0g
Pätkis, 18g2.2g11kcal0.1g1.4g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Taloussuklaa, Fazer2.1g11kcal0.1g1.2g0.6g0.1g
Voi 1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g204kcal3.4g24.4g10.2g1g
Valittu annoskoko27g102kcal1.7g12.2g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g51kcal0.9g6.1g2.6g0.3g
Arvot/100g100g372kcal6.2g44.5g18.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319