Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g5g37kcal0g0g4.1g0g
Sokeri4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl4.3g5.7kcal0.6g0g0.4g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)10g31kcal1.7g5.4g0.3g1.3g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Marianne crush 150g3.5g15kcal0g3g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g214kcal4.6g26g10.2g2.8g
Valittu annoskoko28g107kcal2.3g13g5.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna14g54kcal1.2g6.5g2.6g0.7g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.3g18.5g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622