PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss7.8g5.8kcal0.1g1.4g0g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g7.8g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)3.9g7.8kcal0.5g0.5g0.4g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g43kcal1.6g5g1.8g0g
Valittu annoskoko28g22kcal0.8g2.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.4g1.3g0.5g0g
Arvot/100g100g78kcal2.9g9.1g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372