Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 5.2g3.1kcal0.5g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.6g11kcal1g0g0.8g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g4.8g29kcal1g0.3g2.6g0g
Juusto, keskiarvo 6.9g24kcal1.7g0g1.9g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.5g1.7kcal0.2g0g0.1g0.2g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g0.5g0.3kcal0g0g0g0.4g
Vehnälese 0.3g0.7kcal0g0g0g0.1g
Kauralese 0.9g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g149kcal9.2g2.4g11g1.8g
Valittu annoskoko27g74kcal4.6g1.2g5.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna14g37kcal2.3g0.6g2.8g0.5g
Arvot/100g100g272kcal16.8g4.4g20.1g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129