Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Oltermanni, perinteinen3.8g14kcal0.9g0g1.1g0g
Aurajuusto2.1g7.2kcal0.4g0g0.6g0g
Paprika punainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki5g4kcal0.7g0.1g0.1g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 1.9g3.7kcal0.5g0g0.2g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )1.9g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g85kcal7.4g1g5.6g0.2g
Valittu annoskoko27g43kcal3.7g0.5g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal1.9g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.8g10.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062