Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.8g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.6kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa 5g27kcal0.5g2.5g1.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 5g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g223kcal3.2g23.4g12.4g0.2g
Valittu annoskoko28g112kcal1.6g11.7g6.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g56kcal0.8g5.9g3.1g0.1g
Arvot/100g100g406kcal5.8g42.5g22.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772