Helpot jauhemaksapihvit

Raasta raa'at perunat.

Sekoita keskenään perunaraaste, maksa, silputtu sipuli, ruisjauhot, kananmunat, suola ja siirappi.

Mausta maun mukaan meiramilla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan maksa10g13kcal1.8g0.6g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho, 1 dl2.5g8kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Siirappi 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g66kcal5.2g8g1.6g0.8g
Valittu annoskoko28g33kcal2.6g4g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal1.3g2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g120kcal9.5g14.5g2.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315287