Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g5.2g12kcal0.6g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g51kcal1.8g5.6g2.2g0.6g
Valittu annoskoko28g26kcal0.9g2.8g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal0.5g1.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g93kcal3.3g10.1g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682