Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli10g17kcal1.3g0.3g1.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g5.7g2.4kcal0.6g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.6g1.1kcal0.1g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.6g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g4.1g17kcal3.4g0.3g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)2.5g8.6kcal0.3g1.4g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g124kcal11.4g4.2g7.2g0.6g
Valittu annoskoko28g62kcal5.7g2.1g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g31kcal2.9g1.1g1.8g0.2g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.6g13.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915