Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g9g12kcal2g0g0.4g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)1.6g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Siitakesieni 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)2.1g3.9kcal0g0g0.4g0.1g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Maustekurkku1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.6g6.1kcal0g0g0.7g0g
Voi 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g95kcal5g0.6g7.4g0.6g
Valittu annoskoko28g47kcal2.5g0.3g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g24kcal1.3g0.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g171kcal9g1.1g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98236