Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3.7g13kcal0.4g2.7g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Banaani, kuorittu 9g8kcal0.1g1.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g168kcal2g22g8g0.6g
Valittu annoskoko27g84kcal1g11g4g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g42kcal0.5g5.5g2g0.2g
Arvot/100g100g307kcal3.6g40.1g14.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586