Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kirjolohifilee 2.6g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Juuriselleri 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g21kcal1.2g1.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko28g11kcal0.6g0.7g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.5g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411