Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g7g18kcal1.1g0.1g1.5g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi3g14kcal0.3g0g1.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g7g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Salsa medium (Rainbow)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g1.1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa5.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g80kcal3g1.8g6.6g0.2g
Valittu annoskoko28g40kcal1.5g0.9g3.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal0.8g0.5g1.7g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5.4g3.2g11.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274