Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss2.7g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g4.1g4.9kcal0.7g0.1g0.2g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g1.5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g28kcal1.6g2.2g1g0.2g
Valittu annoskoko28g14kcal0.8g1.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.4g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2.9g4g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249674