Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g8.8g53kcal2.1g0.6g4.7g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Liivatelehti, gelatiini6.6g23kcal5.6g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g4.4g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g4.4g11kcal0.3g0.1g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g238kcal16.2g2g18g0g
Valittu annoskoko28g119kcal8.1g1g9g0g
Annoskoko puolitettuna14g59kcal4.1g0.5g4.5g0g
Arvot/100g100g430kcal29.3g3.6g32.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678