Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g9g13kcal1.5g0.2g0.7g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli4.7g8.5kcal0.3g0.2g0.7g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g4.1g15kcal0.5g2.8g0.1g0.3g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g3.8g9kcal0.6g0g0.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g94kcal5.8g6.8g4.6g0.8g
Valittu annoskoko28g47kcal2.9g3.4g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal1.5g1.7g1.2g0.2g
Arvot/100g100g170kcal10.5g12.3g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116