Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl3.5g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)4.2g13kcal0.4g2.6g0.1g0.6g
Fariinisokeri6.1g25kcal0g6.1g0g0g
Voi 5.3g38kcal0.1g0g4.3g0g
Muna, annos 60g2.1g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 6.3g2.8kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g186kcal2.2g23.2g9.2g1.6g
Valittu annoskoko28g93kcal1.1g11.6g4.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna14g47kcal0.6g5.8g2.3g0.4g
Arvot/100g100g339kcal4g42.2g16.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592