Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g5.5g0.3kcal0g0g0g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.8g2.9kcal0g0.6g0g0g
Siirappi 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4.4g10kcal0.8g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g5.5g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g41kcal2.6g3g1.6g0.2g
Valittu annoskoko28g21kcal1.3g1.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.7g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g75kcal4.7g5.5g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727