Lohi-muusivuoka

Keitä perunat, höyrytä/keitä parsakaalit, tarkista kalasta ruodot.

Kuullota silputut sipuli ja kesäkurpitsa öljytilkassa, mausta suolalla (ja pippurilla tai muuten maun mukaan).

Muussaa perunat, notkista keitinvedellä ja mausta suolalla.

Laita kevyesti voideltuun vuokaan parsakaalit pieninä paloina, kala "muruina" sekä sipuli ja kesäkurpitsa, ja levitä lopuksi päälle perunamuusi.

Upota muusiin muutama pieni nokare margariinia tai voitele päällystä kevyesti.

Laita uuniin 175 asteeseen, kunnes vaikuttaa sopivan kypsältä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savulohi, pelkästään4.7g9kcal0.8g0g0.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g43kcal2.2g3.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko28g21kcal1.1g1.6g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.6g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g78kcal4g5.8g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312382