Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)14g18kcal3g0.1g0.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g4.7g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima5.9g23kcal1.7g0g1.8g0g
Tilli, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Ruohosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g96kcal10g0.6g6g0g
Valittu annoskoko28g48kcal5g0.3g3g0g
Annoskoko puolitettuna14g24kcal2.5g0.2g1.5g0g
Arvot/100g100g174kcal18.1g1.1g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096