Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 8.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Purjosipuli 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g3.9g2.1kcal0.2g0.2g0g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton1.5g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0.1g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.5g0.7kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g25kcal1g3.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko28g12kcal0.5g1.7g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g6kcal0.3g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273035