Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g7.8g44kcal0.5g4.5g0.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2g7kcal0g0.1g0.7g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g10g12kcal0.3g0.4g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g5.9g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g131kcal1.8g10.8g4g0.4g
Valittu annoskoko28g65kcal0.9g5.4g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g33kcal0.5g2.7g1g0.1g
Arvot/100g100g236kcal3.2g19.5g7.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384418