Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g6.3g4.8kcal1g0.1g0g0g
Tomaattimurska 6.3g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 13g13kcal0.5g2.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g51kcal3g6g1g0.6g
Valittu annoskoko28g26kcal1.5g3g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal0.8g1.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g93kcal5.4g10.9g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240