Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g6.2g11kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 4.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Selleri, annos 50g2.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g41kcal2.6g3.6g1.4g0.8g
Valittu annoskoko28g20kcal1.3g1.8g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.7g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g74kcal4.7g6.5g2.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970