Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g3.8g4.9kcal0.8g0g0.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g3.9g10kcal0.7g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g35kcal3.2g1.2g2.2g0g
Valittu annoskoko28g17kcal1.6g0.6g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.8g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g63kcal5.8g2.2g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929