Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Currytahna punainen0.8g2kcal0g0.1g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g10g18kcal0.2g0.3g1.8g0g
Katkarapu 14g10kcal2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g70kcal4.4g1.6g5.2g0.2g
Valittu annoskoko28g35kcal2.2g0.8g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.1g0.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g127kcal8g2.9g9.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666