Soijarouhekastike (rouhe+tomaattimurska+paprika+ruokakerma)

1. Keitä soijarouhe pakkauksen ohjene mukaan (n. 10-15min) Laita mukaan mausteita (suolaa, oreganoa yms. mitä kaapista löytyy) tai kasvisleimikuutio.

2. Silppua sipuli, kuullota se ja hienonna/purista v. sipulin kynnet joukkoon.

Siivilöi soijarouhemössö ja iske se pannulle myös.

Kuutioi paprika sekaan.

Lisää mausteita! Jauhelihamauste on mainio.

Mausta niiku maustaisit jauhelihaa.

3. Paistele mössöä vähän aikaa, ja sitten laita tomaattimurska ja kerma joukkoon.

Anna kiehua hiljalleen n. 10min.

Maistele, haistele ja iske joukkoon mitä mieleen tulee (sinappi, ketsuppi yms)

4. Tarjoa pastan tai perunan kanssa :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Riitasointu1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma (Reformi), annos 100g5.5g15kcal3.3g0.2g0.1g0.9g
Tomaattimurska 11g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 4.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)5.5g8.8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g57kcal7g2.6g1.8g2.4g
Valittu annoskoko28g29kcal3.5g1.3g0.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1.8g0.7g0.5g0.6g
Arvot/100g100g104kcal12.6g4.7g3.2g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129188