Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 2.2g8.2kcal0.5g0g0.7g0g
Pekoni, Euroshopper1.3g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 16g36kcal2.9g0g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.7g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g126kcal8g0.4g10.4g0g
Valittu annoskoko28g63kcal4g0.2g5.2g0g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal2g0.1g2.6g0g
Arvot/100g100g228kcal14.5g0.7g18.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809