Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria11g22kcal1g1.1g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g73kcal2.2g3.6g5.4g0g
Valittu annoskoko28g37kcal1.1g1.8g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal0.6g0.9g1.4g0g
Arvot/100g100g132kcal4g6.5g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823