Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 4.7g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 4.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%1.6g1.7kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g36kcal1.2g4.4g1.2g0.6g
Valittu annoskoko28g18kcal0.6g2.2g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.3g1.1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g65kcal2.2g7.9g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902