J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g7g12kcal1.4g0g0.7g0g
Makaroni ( tumma Torino )5.3g19kcal1g3.1g0.2g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Milbona Maito rasvaton11g3.5kcal0.3g0.5g0g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g0.7g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g81kcal5.8g7.6g3g0.6g
Valittu annoskoko28g40kcal2.9g3.8g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.5g1.9g0.8g0.2g
Arvot/100g100g146kcal10.5g13.7g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750