Ohra-linssikeitto

Kuullota sipuleja öljyssä ja lisää ohraryynit (0,5 dl). Lisää hetken päästä lihaliemi (eli sekoita vesi ja lihaliemikuutio/fondyy...) ja paseerattu tomaatti ja jätä kiehumaan n. 40 minuutiksi.

Lisää huuhdotut linssit, mausta haluamillasi mausteilla.

Keitä vielä 10 min eli linssien kypsymisajan verran.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Linssi, punainen, Go Green1.6g5.1kcal0.4g0.8g0g0.2g
Rikottu ohraryyni (Korpelan myllyn), annos 100g0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g25kcal1.2g3.4g0.4g0.6g
Valittu annoskoko28g12kcal0.6g1.7g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g6kcal0.3g0.9g0.1g0.2g
Arvot/100g100g45kcal2.2g6.1g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64817