Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g22g29kcal1.9g4g0.6g0.9g
Sitruunamehu, laimentamaton4.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g77kcal3.8g8.4g2.8g1.8g
Valittu annoskoko28g39kcal1.9g4.2g1.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal1g2.1g0.7g0.5g
Arvot/100g100g139kcal6.8g15.1g5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788