Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g3.1g4kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.6g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g3.1g4.3kcal0.6g0g0.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 13g13kcal0.5g2.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g56kcal3.8g5.2g2g0.4g
Valittu annoskoko28g28kcal1.9g2.6g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g100kcal6.8g9.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113408