Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 4.7g5.7kcal1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 5.9g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g22kcal2.2g1.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko28g11kcal1.1g0.9g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.6g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal4g3.2g0.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824