Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.5g13kcal1g0.1g0.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g68kcal6.2g1.4g4g0.6g
Valittu annoskoko28g34kcal3.1g0.7g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal1.6g0.4g1g0.2g
Arvot/100g100g122kcal11.2g2.5g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349