Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g7g8.9kcal0.4g0.2g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto3.5g12kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g65kcal3.4g5g3g0.2g
Valittu annoskoko28g32kcal1.7g2.5g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g16kcal0.9g1.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g117kcal6.1g9g5.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314