Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g6kcal0.3g0.4g0.3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%3.7g10kcal1.1g0.1g0.6g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g154kcal5.2g18.2g6.2g0.8g
Valittu annoskoko28g77kcal2.6g9.1g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g39kcal1.3g4.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g277kcal9.4g32.7g11.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531