Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g14g31kcal2.6g0g2.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g1.9g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g6.8g4.4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Korppujauho (X-tra)3.4g13kcal0.4g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g113kcal7.2g7.6g5.8g0.4g
Valittu annoskoko28g56kcal3.6g3.8g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g28kcal1.8g1.9g1.5g0.1g
Arvot/100g100g203kcal13g13.7g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519