Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Margariini 60%, keskiarvo 2.5g13kcal0g0g1.5g0g
Juusto, keskiarvo 5g18kcal1.3g0g1.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 5g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Tonnikala öljyssä 3.8g7.1kcal1g0g0.3g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 4g4.1kcal0.1g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g122kcal6.8g6.4g7.2g0.4g
Valittu annoskoko28g61kcal3.4g3.2g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g31kcal1.7g1.6g1.8g0.1g
Arvot/100g100g220kcal12.3g11.6g13g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453