Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Mustikka metsä- 8.7g3.9kcal0g0.6g0.1g0.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.2g3.5kcal0.5g0.3g0g0g
Kaurahiutale 1g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g115kcal2.4g14g5g1g
Valittu annoskoko28g58kcal1.2g7g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g29kcal0.6g3.5g1.3g0.3g
Arvot/100g100g209kcal4.3g25.4g9.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271