Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g16g56kcal2g10.8g0.5g1.6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.2g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Juusto, mozzarella 3.1g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g155kcal6g24.2g3.6g3.4g
Valittu annoskoko28g78kcal3g12.1g1.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna14g39kcal1.5g6.1g0.9g0.9g
Arvot/100g100g283kcal10.9g44g6.5g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258977